lördag 31 maj 2008

Lung helg!

Den här helgen kommer att bli lugn. Inga tävlingar eller träningar. Ska bli ganska skönt faktiskt!
I torsdags var vi på kurs. Vincent var het som bara den, och inte alls koncentrerad. Han var duktig i starterna, men väl på banan sprang han bara lite hur som tyckte jag. Han kändes igen på hur han var förut. Jag hoppas det var en engångsföreteelse för vill verkligen inte att han ska ta tillbaka sina gamla beteenden!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi ska iväg på dop alldeles strax. ( Jag som precis skrev att det var en lugn helg...) :)

tisdag 27 maj 2008

Ledig!

Jag har visserligen MASSOR att plugga idag men det känns så skönt att inte behöva åka iväg till skolan! Ska sätta mig ner med anatomiböckerna alldeles strax och försöka lära mig hormoner, utsöndringsapparaten och fortplantningsapparaten. Det är ganska mycket som ska läras in...

Igår hämtade jag mitt tält! Det är rött och fint och i helgen ska jag provmontera det hemma hos Rikus föräldrar. Egentligen behöver jag inte träna på det för Sandra har ju ett likadant i stort sett och det har jag ju satt upp några gånger, men tänkte jag skulle märka upp alla pinnar så det går fort när man sedan är på tävling!

Ikväll är det tisdagsträning ute på klubben. Ska försöka hinna dit om det går bra med pluggandet. Det ska bli en vända ner till gymmet oxå, har varit riktigt dålig på att träna den sista tiden. Idag har jag ju liksom ingen ursäkt.

måndag 26 maj 2008

Lite bilder från helgen!


Vinstrosetten!
Vincent sitter skönt i skuggan och tar igen sig efter första loppet!


Tira leker och har dett gott i solen!















Tira och Amanda sitter och myser på filten!



Riku gör oss sällskap i Södertälje!

söndag 25 maj 2008

Seger och en andraplacering!

Det blev en lyckad tävlingsdag även idag! Är såå glad och nöjd! Vincent tog en pinne i agilityklassen och vann den klassen idag också! I hoppklass 2 gick det inte lika bra som igår. Han fick totalt 20 fel, men placerade sig ändå på en andraplats då det inte var mer än två hundar som kom i mål utan disk! Är nöjd med det loppet. Han fick sina fel i slalom och anledningen till det var att han hade en alldeles för hög fart in i slalom som resulterade i att han missade några portar väl inne i slalom. Jag gjorde om hela slalomet och då blev han stressad och fick två vägran på det. Det blev lite tidsfel också så därav 20 fel. Men är som sagt nöjd då han klarade av svårigheterna på banan på ett bra sätt. Det är verkligen kul med agility!! Jag hade dessutom trevligt sällskap hela dagen av Amanda N-K och hennes mamma!
Uppdaterar med lite bilder senare. Nu sitter jag hemma hos min mamma och firar mors dag!

2 pinnar!



Igår tog vi två pinnar på en och samma dag! Det är rekord!! Vi tog vår första pinne i agilityklassen och fixade även en pinne i premiärloppet i hoppklass 2. I agilityloppet kom han på första plats och i hopploppet fixade han en andra plats! Är så stolt!! Skriver mer senare, nu ska vi iväg på tävling i Nykvarn. Jag hoppas att det går bra idag också!!

fredag 23 maj 2008

Smart


Vilket bra initiativ att sätta upp hundbajspåsar! Hoppas verkligen att hundfolk kommer använda sig av dem istället för att låta plupparna ligga kvar. Nu finns det ju liksom ingen bra ursäkt till att inte kunna plocka upp.

torsdag 22 maj 2008

Tält

Det är ett sådant här tält som jag beställt, fast ett rött! De är lite krångliga att sätta upp, men så himla svårt är det inte. Med min ekonomi så är det här det enda tält jag har råd med, och egentligen har jag inte ens det, men nu är det inhandlat iaf. Kostnad med frakt blev 1269 kr. Helt ok pris tycker jag. Men klart man suktar efter den där turbomodellen som tar 30 sek att montera, men 3000 kr är på tok för mycket med en studentekonomi.

Nu måste jag lägga på ett kål, agilitykursen börjar snart och jag har inte packat väskan eller gjort mig själv iordning inför träning!

Tält på väg!

Nu har jag fått info om att tältet är på väg! Kul!! Hoppas det kommer imorgon.

Ikväll är det agilitykurs, då ska jag vara en duktig elev och köra järnet! :) Vincent ska få sig en ordentlig genomkörare så han är lugn och fin inför helgens tävlingar! Det vore ju särskilt bra om han är duktig i agilityklasserna då vi behöver pinnar i den klassen. Det ska bli kul att starta i hoppklass 2 också. Undrar om det är mycket svårare än klass 1?

Nu ska jag plugga lite till.
Ha det gott alla!

onsdag 21 maj 2008

Ännu en ny blogg!


Jag är väldigt omständlig och byter blog ännu en gång... Men blev aldrig riktigt nöjd med layouten på den förra och den här verkar enklare att ändra som man vill själv. Det kunde man på den förra oxå men jag visste inte hur man gjorde. Ja ja nu får det bli så här. Tyvärr så försvinner ju alla inlägg, men så får det bli!

Har varit ute och gått med Maria. Behövde någon att gå med idag, var så trött så det hade nog blivit en kort runda annars. Det är mycket lättare att gå ut och gå när man är två tycker jag!