söndag 7 december 2008

Ove blev en flicka...

I morse ringde Malin Gabrielsson från kennel Blanco Pirata och berättade att Miss Furia fött 3 små tikvalpar...

Nej tänkte jag!! Vi vill ju ha en valp!! Men en hane var det ju bestämt!! Och nu finns det bara tikar, vad händer då??!!

Nu är det ju så att vi verkligen vill ha en hund till och i det ögonblicket så kände jag att det spelar väl ingen roll om vi tar en tik istället. Allt som jag resonerat om tidigare, om att jag inte vill ha en tik osv kändes helt plötsligt inte lika självklart längre och med lite tids eftertanke och samtal med min sambo om hur vi ska göra, bestämde vi oss för att vår Ove får bli en liten flicka istället, eller så att alla förstår, Vincent ska få en lillasyster :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra för då kan hon ju inte heta Ove! haha Nej jag skämtar men vad blir det för namn nu då? Vilken färg är det på underverket? Vad spännande :-D

Anonym sa...

ÅÅ en liten prinsessa till Vincent!! Va fint!!! Ses på tisdag!! Massor med Kramar från Amanda N-K
www.lundsgard.com

Anonym sa...

Meen så roligt! Stort grattis, och det är ju egentligen bara bra att Ove är en tjej, dom är ju ändå bäst lixom! Stort lycka till, bara 8 veckor kvar innan hon är hemma, det kommer gå superfort!
Stor kram

Anonym sa...

Där ser man. Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig. Vincent ska få en liten syster alltså, spännande! Lego länktar redan efter att få träffa sin idols skyddsling =0)