onsdag 19 november 2008

Bakdelskontroll och långpromenad i snön

Härligt när det kommer lite snö tycker jag! Jag och Vincent var ute på en långprommis med Maria H idag. Mysigt att lufsa i snö!

Aktivering har det blivit i form av bakdelskontrollträning. Det har gått lite si sådär med den träningen hittills, men idag verkade det som polletten trillade ner i Vincents lilla huvud. Eller om det hade att göra med att belöningen bestod i kalkon ist för Frolic, kan vara möjligt det också... :) Bra gick det i alla fall och han fattade att det är någonting med bakbenen som gör att min matte ger mig kalkon, bäst att fortsätta flytta dessa nyupptäckta ben lite till och se vad som händer :). Än så länge får han bara upp ett bakben, hans vänstra på en fiskbulleburk men imorgon ska det tränas vidare. Idag gick han från att hysterisk börja krafsa med framtassarna på burkarna efter några sekunders förvirring till att faktiskt upptäcka något där bak på kroppen också! Ett ganska stort framsteg tycker jag när det sett såå hopplöst ut tidigare!

Kul med klickerträning!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt! Det är bara o köra vidare!
Lycka till!

Anonym sa...

Jag har lagt in en besöks och statestikräknare i bloggen (finns gratis på www.webstat.se), sen lägger man in den någonstans i bloggen, du kan se min i högerspalten under "inläggsrubrikerna". Den registrerar allt från besökare, till sökord till webbläsare, jättekul!

Jaa, pratar lite med Amanda om klickerkurs hos er, vore jättekul ju! Får hoppas att det blir av :D