tisdag 5 augusti 2008

Resumé Borlänge

Ja då har man landat här hemma igen. Jobbet har börjat igen och vardagen med alla rutiner börjar sätta sin prägel på livet igen!

Det var superkul att tävla i helgen och nytt för denna gång var att vi tävlade i lag. Det var jättekul och lagkamraterna var Pernilla med Terror och Eva-Marie med Märta och Kitty. Det gick inte så jättebra för vårt lag men vi hade konkurrens av sm-lag och många klass 3 ekipage så vi är nöjda ändå! Målsättningen med laget var inte att vinna utan att få till många lopp så man fick köra så mycket som möjligt. På det individuella planet knep Vincent och jag en andraplacering som bäst med pinne i hoppklass 2. Är ganska nöjd med våra övriga lopp trots att vi fick några fel här och där. Men på det stora hela så var Vincent duktig och det känns som många av de problem vi haft tidigare nu är borta. Vi börjar så smått bli ett team och det känns riktigt bra!!

Nu till något helt annat!! Här hemma planerar vi för en till dp!!!! Det är ännu lite på planeringsstadiet och det har planerats länge men nu är det mer eller mindre bestämt att en till ska det bli!!! Det är planerat till nästa år och troligast till våren/sommaren 2009!! Ska bli såå kul och spännande!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad kul med en liten dp valp!! Du får hålla mig uppdaterad om hur det går i valpletandet. Inte lätt att hitta den bra valp man vill ha!

Anonym sa...

Grattis till andra pinnen i klass 2! Va duktiga ni är! Jasså ni ska få tillökning spännande. Lilla Vicent ska bli storebror :) Har du bestämt från vilken kennel den lilla ska komma ifrån? Kramar Lena & Lego

P.s Tack för hjälpen inför utställningen. Dina goda råd och bra tips gjorde susen!